0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

VAJT OTKRIO ZAŠTO JE BAŠ IZABRAO DEJANA RADONJIĆA I ZVEZDU: Volim da igram za takvog trenera! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.21 u 23:52

Spreman je za akciju.

Novi košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt u nedelju je stigao u Beograd. Bivši košarkaš Panatinaikosa, je za sajt kluba objasnio zašto je baš izabrao crveno-bele koje sa klupe predvodi Dejan Radonjić.

Bio sam slobodan igrač ovog leta i tražio sam klub koji igra u Evroligi, ima dobre navijače i koji se nalazi u dobrom gradu. Zvezda sve to ispunjava. Uzbuđen sam što ću ovde sada živeti, igrati za naše navijače i istorijski klub. Bio sam u Beogradu mnogo puta. Volim da igram za trenera koji je takođe bio i igrač, jer oni razumeju igru, kroz šta igrač prolazi. To je dobra stvar, počeo je Vajt i dodao:

– Takođe, igrajući protiv njega i njegovih timova, primetno je da njegova ekipa igra za pobedu, da igrači treba da igraju timski i na pravi način, a ne za sebe. Takav sam i ja kao igrač, pa verujem da ćemo dobro sarađivati. Jedva čekam da počnu treninzi, da sretnem i upoznam i čitav stručni štab.

Potom je Amerikanac prokomentarisao i sjajnu atmosferu koju prave navijači Zvezde. On je bio na drugoj strani kada je kao igrač Panatinaikosa, Milana i Žalgirisa gostovao u Beogradu, a sada ga očekuje potpuno drugačiji doživljaj.

Bio sam na drugoj strani, nije uopšte lako igrati protiv Zvezde. Prave odličnu i bučnu atmosferu, veoma su glasni, razumeju košarku, pametni su navijači i bolje je biti na njihovoj strani. Jedva čekam da ih vidim i nadam se da ćemo ove sezone imati punu halu i dobru atmosfera u dvorani, zaključio je Eron Vajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter