0
Domaći fudbal

FOTO 1: STARSPORT FOTO 2: FK Radnički Niš

UTAKMICA NA BANOVOM BRDU IZ UGLA OBA AKTERA: Bojan Roganović i Filip Kasalica za HotSport! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.21 u 16:48

Meč u glavnom gradu Srbije je završen bez golova!

Čukarički je u nedelju ugostio Radnički iz Niša, u okviru 5. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Derbi pete runde je završen bez pobednika, ali i bez pogodaka (0:0). Utakmicu na Banovom brdu je obeležila velika borba na obe strane terena, a izostala je realizacija.

Najbolju šansu za domaće imao je Stefan Šapić u samom finišu utakmice. Kapiten Docić je na odličan način izveo udarac iz ugla u 85. minutu, a visoki defanzivac je bio najviši u skoku. Šapić je zahvatio loptu glavom, ali ne na željeni način. Lopta je završila iznad prečke.

Radnički je najozbiljnije zapretio preko Kasalice u 52. minutu utakmice. Nekadašnji napadač Crvene zvezde je uputio udarac glavom, ali je lopta išla pravo u golmana Mićovića.

Nakon utakmice u Beogradu, za HotSport su govorili Bojan Roganović (Čukarički) i Filip Kasalica (Radnički Niš). 

Bojan Roganovic Cukaricki – Vozdovac, Super Liga Srbije, Superliga 16.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bojan je izneo prve utiske posle remija na Banovom brdu.

BR: Bila je ovo jedna teška utakmica, a mi smo imali samo dva dana vremena za odmor nakon meča  protiv Hamarbija. Izašli smo na teren sa željom da se prikažemo u što boljem svetlu i da dokakažemo da je ono što se dogodilo u Švedskoj, bio samo jedan loš dan za nas. Vidi se da je ekipa bila umorna, pogotovo u prvom delu igre. Bilo je veoma sparno i vruće. Mi smo imali šanse, koje nismo uspeli da realizujemo. Radnički je došao u Beograd da bi uzeo bod i uspeli su u tome. Glavu gore i okrećemo se narednom izazovu, a to je duel sa Radničkim iz Kragujevca naredne nedelje.

Talentovani levi bek se osvrnuo na duel sa Hamarbijem. Brđani su zaustavljeni u  3. kolu kvalifikacija za ulazak u Ligu konferecnija. 

BR: Na prvoj utakmici u Beogradu smo pokazali da imamo kvalitet i da možemo da se ‘nosimo’ sa ozbiljnim timovima iz Evrope. Hamarbi je jedna veoma kvalitetna ekipa! U Švedskoj je bila sjajna atmosfera i mi jednostavno nismo navikli na to. Pali smo pod velikim pritiskom! Čak smo uspeli da se vratimo na 3:1, a onda su nam dali dva brza pogotka. Nastavljamo dalje! Želimo što bolju poziciju u nacionalnom prvenstvu i učešće u Evropi i naredne sezone – zaključio je fudbaler iz Crne Gore.

Filip Kasalica Superliga Srbije, Super Liga, Cukaricki – Radnicki Beograd Srbija 13.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Odmah nakon meča, za naš portal je govorio i Filip Kasalica.

FK: Bod protiv Čukaričkog u gostima je odličan rezultat! Gledajući situaciju na terenu iz mog ugla i znajući da su poraženi u Evropi, imajući u vidu taj psihološki aspekt, mislim da smo sve ukupno mogli više. Ponavljam, bod protiv Čukaričkog na Banovom brdu je velika stvar, kako nama, tako i drugim ekipa. Oni poseduju kvalitetan igrački kadar, a znamo da je klub na veoma visokom nivou.

Iskusni golgeter je poručio da ekipa sa ‘Čaira’ ima jasno određen cilj.

FK: Radnički želi vrh tabele! Kada kažem vrh, mislim na neko od četiri mesta koje vode u Evropu. Daćemo sve od sebe da ispunimo naš cilj – zaključio je napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter