0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

TRENER KLUŽA ODBIO DA ODGOVORI NA JEDNO PITANJE: Zvezdini navijači nisu zadovoljni trenutnom situacijom! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.21 u 22:05

Nije želeo da pričao o tome.

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak 17. avgusta dočekati ekipu Kluža u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. I jedni i drugi su želeli da se domognu Lige šampiona, ali je crveno-bele iznenadio Šerif, dok je rumunski šampion poražen od Jang Bojsa. Pred prvi meč na stadionu Rajko Mitić, trener Kluža Marijuš Šumudika je istakao da želi rezultat koji će njegovom timu dati nadu u Rumuniji.

Ovo će biti rat u dve bitke. Sutra je prva. Želim rezultat koji nam daje nadu u revanšu. Nikada ne pripremam ekipu samo defanzivno ili samo ofanzivno. Kada bih to radio, onda bih igrao sa 11 odbrambenih igrača ili 11 napadača, a tim se sastoji i od jednih i od drugih, počeo je Šumudika.

Proteklih dana, rumunski mediji selili su ga u Tursku u ekipu Kajzerispora, ali Marijuš nije želeo da priča o tome. Kada je dobio pitanja o potencijalnom odlasku iz kluba, želeo je da promeni temu rečima:

Sledeće pitanje. Sledeće pitanje…

Za sam kraj, Šumudika je rekao da je Crvena zvezda jak klub i da je poslednjih godina dva puta uzastopno igrala u Ligi šampiona.

Crvena zvezda je jak klub, koji je u prošlosti osvojio Kup šampiona i koji je poslednjih godina dvaput uzastopno igrao Ligu šampiona. Jasno je da njihovi navijači nisu zadovoljno trenutnom situacijom. Sutra ćemo morati da se borimo za povoljan rezultat pred revanš, a naravno da nam je cilj da se kvalifikujemo u Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter