0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SVI SU ČEKALI ODGOVOR NA OVO PITANJE: Smailagić pričao o svom reprezentativnom statusu!

Objavljeno: 16.08.21 u 21:41

Kroz Partizan će pokušati da se vrati u NBA.

Još jedno dobro poznato ime, ovog leta je pojačalo Partizan. Alen Smailagić je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, a na zvaničnom startu priprema, istakao da je velika šteta to što se Srbija nije kvalifikovala na Olimpijske igre.

Velika je šteta što se nismo kvalifikovali na Olimpijske igre, a još je veća šteta što smo poraženi baš od Italijana, jer imam dosta drugara od tamo. Od sledeće godine sigurno ću igrati za Srbiju, poručio je Smailagić.

FOTO: STARSPORT

Smailagić je svoju karijeru počeo u KK Beko iz Koteža. Tu su ga uočili skauti Golden Stejta koji su ga draftovali, pa je Srbin odmah otišao put Amerike. Pored nastupa za prvi tim Ratnika, igrao je i za njihovu filijalu Santa Kruz. Potom su oni odlučuli da raskinu ugovor sa Smailagićem, koji je po dolasku u Partizan istakao da mu je ovo možda i najbolji potez u karijeri.

Ja čak mislim da mi je to najbolji korak u karijeri, što sam došao da radim sa trenerom takvog iskustva, koji može da me nauči svačemu novom što ću da primenim u nastavku moje karijere, rekao je Smailagić pre 4 dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter