0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 20: Aleksandar Prijovic of Serbia in action during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Lithuania at Stadium FC Partizan on November 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) Predrag Rajkovic of Serbia

PRIJOVIĆ ZARAĐUJE NEVEROVATNU CIFRU: Raskida ugovor i dobija 11 miliona!

Objavljeno: 16.08.21 u 09:32

Pa ovo je neverovatno..

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović, postaje mulmilioner.. Naime, on i Al-Itihad su dogovorili raskid saradnje, ali će klub ipak biti u obavezi da mu isplati sve što bi ga sledovalo u naredne dve godine prema važećem ugovoru. Reč je o 11 miliona evra, koliko će srpski napadač inkasirati napuštanjem Al-Itihada.

Letos je bio velika želja Crvene zvezde, ali nisu uspeli da se dogovore oko potencijalnog transfera.

‘Prijović se nije uklopio u ono što nama trreba, ne samo finansijski. Pokazao je nadobudnost u pregovorima i procena je da se ne bi uklopio u svlačionicu. Mnogo veći su dolazili, pa su pokazali respekt prema klubu, strast. Ne iz finansijskih razloga, već da svako ko dođe da bude fokusiran samo na fudbal. To kod njega nismo prepoznali.’ – rekao je letos Terzić, nakon dugih pregovora sa Prijovićem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter