0
Fudbal

Strahinja Pavlovic Srbija, Serbia 28. Jun 2020. 28.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PAVLOVIĆ PARTIJOM ODUŠEVIO FRANCUZE: Izabran u idealni tim kola!

Objavljeno: 16.08.21 u 15:37

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović impresionirao je u svom debiju sezone u francuskoj Ligi 1.

Pavlović je izabran za igrača utakmice, iako je njegov Monako poražen od Lorijena 1:0. Bivši štoper Partiana je dominirao u defanzivi sa osam oduzetih lopti, a istovremeno je bio uključen i u ofanzivnom nastavku napada „kneževa“ sa četiri centaršuta.

Posebno je bio impresivan u skok igri, a ceo nastup mu je doneo ocenu 7 u prestižnom „Ekipu“ i izbor u idealni tim drugog kola Lige 1.

„Veoma sam zadovoljan njegovim prvim nastupom u Ligi 1. Napravio je odličan posao, igrao jednostavno, dobijao duele, uvek pravovremeno intervenisao. Ovo je sjajan predznak. Videli smo zašto je reprezentativac Srbije, pokazao je da ima nivo za Ligu 1. Uveren sam da će odigrati još mnogo utakmica u Ligi 1 i za Monako“, pohvalio je Pavlovića trener Monaka, hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Monako je kupio Pavlovića u decembru 2019. plativši Partizanu deset miliona evra, ali je ostao na pozajmici u Humskoj do kraja sezone.

U Kneževinu je stigao na leto 2020, da bi debitovao u decembru kao rezerva protiv Dižona. Međutim, već u januaru su ga poslali na pozajmicu u belgijski Serkl Brižu kojem je bio standardni prvotimac u 12 mečeva.

Pavlović je u međuvremenu postao i prvotimac u reprezentaciji Srbije, odigravši devet utakmica, od čega pet ove godine uz jedan gol za tim Dragana Stojkovića Piksija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter