1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN OBJAVIO RASPORED: Tri Evroligaška giganta i ‘crno-beli’ na turniru u Atini!

Objavljeno: 16.08.21 u 11:53

Prvi test, crno-beli će imati prvog septembra na turniru u Opatiji.

Parni valjak danas i zvanično pali motore! Košarkaški klub Partizan NIS, danas će i zvanično započeti pripreme za sezonu 2021/22. U popodnevnim satima, deo treninga će biti otvoren za predstavnike medija, nakon čega će crno-beli nastaviti sa radom iza zatvorenih vrata.

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana NIS će otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

FOTO: KK Partizan

Sedmog septembra, Partizan NIS će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan NIS će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na „Janakopulos kup“ koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

0
0

1 Komentara

  1. Veliki si Partizane moj!
    A gde igra mala sa nepoznatom adresom ? Znate onu pesmu od Ranka Stojanica „Ti si mala bez adrese“? Ahaha!? Igra u Malom Mokrom Lugu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter