0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Španija kao ‘obećana zemlja’!

Objavljeno: 16.08.21 u 11:00

Nova nedelja pred nama, ali sada su počele lige i ponedeljak više nije isti. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.55 Proleter – Kolubara

Proleter je loše otvorio sezonu i još nemaju pobedu nako četiri utakmice. Danas bi to moglo i moralo da se promeni jer gotovo da bolju priliku neće imati. Kolubara igra svoju prvu sezonu u elitnom rangu u istoriji kluba i bukvalno šta god da urade je dobro za njih. Oni bi mogli biti baš domaćinska ekipa. Zato bodovi ostaju u Novom Sadu.

Predlog: 1 (1,67)

20.00 Malaga – Mirandes

Samo po sebi je čudno kada vidite Malagu u drugoj ligi, a još kada čujete da je Mirandes prošle sezone završio poen i dva mesta ispred njih shvatite da niste više toliko mladi. Domaći moraju bolje ove sezone kako znaju i umeju. Neka krenu odmah.

Predlog: 1 (2,10)

20.00 Villarreal – Granada

Emeri je samo jednom izgubio na startu sezone od poslenjih sedam. Oni su već otvorili sezonu Superkupom u Belfastu ali Granada je dosta lakši protivnik od šampiona Evrope. Neizmerno kvalitetnija ekipa je još i domaćin pa je logično zašto predlažemo keca ovde.

Predlog: 1 (1,60)

22.00 Elche – Athletic Bilbao

Elče je jedva opstao u La Ligi prošle sezone, a tri sezone nisu igrali elitu još od 1988-89. Onis u izgubili poslednjih pet otvaranja sezona bez postignutog gola. Možda vam uopšte nije bilo potrebno nagovaranje da odigrate dvojku jer je Bilbao bolji tim ali sada ćete sigurno.

Predlog: 2 (2,15)

KUPNA KVOTA 12,06 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 3458704

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter