0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

LOŠ START SEZONE ZA SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Bolonja izgubila od drugoligaša i ispala iz Kupa!

Objavljeno: 16.08.21 u 20:44

Primili su čak 5 golova.

Fudbaleri Bolonje, koje sa klupe predvodi srpski trener Siniša Mihajlović, poraženi su u prvom zvaničnom meču ove godine. Oni su na samom startu Kupa Italije izgubili od Ternane koja nastupa u Seriji B. Rezultat je bio 5:4, a u strelce se upisao i Marko Arnautović.

Koliko je ovo loš start sezone za Bolonju, toliko je i dobar za Ternanu. Oni su poveli već u 6. minutu golom Agacija. Samo 4 minuta kasnije, imali su priliku da sa bele tačke dupliraju vođstvo, ali je Donaruma bio neprecizan. Ipak, za taj promašaj, iskupio se u 21. minutu kada je mreža Bolonje zatrešena po drugi put.

Mihajlovićeva ekipa se potom malo trgnula, pa je Domingez smanjio na 2:1 u 38. minutu. Ipak, nova neopreznost, dovela je do pogotka Ternana u 40. minutu. Gde se stalo u prvom, nastavilo se i početkom drugog poluvremena. Ponovo su gosti imali penal, ali je ovog puta Faleti bio precizan. Potom je Peralta u 54. minutu povećao prednost na neverovatnih 5:1.

Deluje da se nakon tog gola, Bolonja vratila u život, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Pogotke su postizali Arnautović u 56. potom i Soriano u 58. za 5:3. Orsolini je svoj tim uspeo da dovede na gol zaostatka u 76. minutu kada je uspešno realizovao jedanaesterac. Iako je bilo sasvim dovoljno vremena za izjednačenje i potencijalni preokret, Bolonja ipak nije realizovala šanse koje je imala do kraja meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter