0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic and Ivica Iliev (R) Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ILIEV OBRADOVAO GROBARE: ‘Hoćemo igrača koji donosi kvalitet!’

Objavljeno: 16.08.21 u 10:36

Lepe vesti za navijače Partizana!

Partizan će u plej-ofu za ulazak u Ligu konferencija igrati protiv Santa Klare.. Iako tim već sada izgleda odlično, Ivica Iliev najavljuje nova pojačanja.

‘Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je – tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomeste njegov izostanak Ovo menja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi.’ – rekao je i potom dodao.

‘Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši. U prethodnih nekoliko godina retko kada smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne samo da bi popunio broj.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter