0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EVO KO JE SVE BIO NA PROZIVCI ŽELJKA OBRADOVIĆA: Amerikanac koji želi da se nametne i mlade nade! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.21 u 20:20

Spremaju se za put na Zlatibor.

Košarkaši Partizana danas su se okupili u hali Ranko Žeravica, na zvaničnoj prozivci pred polazak na pripreme. Crno-beli će u utorak putovati na Zlatibor, a tamo će im se priključiti još nekoliko igrača. Iz kluba su takođe najavili da će se tim uskoro kompletirati, te da će spremno dočekati start sezone.

Na današnjem okupljanju bili su: Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Aleksa Avramović, Alen Smailagić, Aleksa Stepanović, Rodions Kuruc, Zek Ledej, Kevin Panter, Trej Dreksel, Dušan Miletić, Đorđije Jovanović, Nikola Radovanović, Mihailo Petrović, Marko Vukčević i Gregor Glas.

KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje
Beograd, 16.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Treba napomenuti da su Dalas Mur i Markus Pejdž i dalje u Americi, kao i da je Vil Mozli povređen. Trej Dreskel je jedan od košarkaša koji će se na pripremama boriti za mesto u timu. On je nakon igranja u Mladosti iz Zemuna, gde je zaista pružao sjajne partije, došao u Partizan pred kraj prošle sezone. Ipak, na svom debiju se povredio, pa će novu šansu za dokazivanje imati vrlo uskoro.

FOTO: STARSPORT

Crno-beli će prvu prijateljsku utakmicu igrati u Opatiji od 1. do 3. septembra. Na turniru će učestvovati ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone. Nakon toga, izabranike Željka Obradovića očekuje i humanitarna utakmica u Kragujevcu 7. septembra. Jedanaesti i dvanaesti septembar rezervisani su za još jedan turnir, ovog puta u Turskoj, gde će se Partizan nadmetati sa Fenerbahčeom, Uniksom i Monakom.

FOTO: STARSPORT

Potom u Beograd dolazi aktuelni šampion Evrope Anadolu Efes, na utakmici koja će pored toga što će predstavljati sjajnu proveru, biti i oproštajna za Novicu Veličkovića. Sam kraj pripremnog perioda rezervisan je za Janakopulos kup u Atini. Za trofej će se boriti Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter