0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Spartak v Partizan head coach Ljubinko Drulovic Subotica, 29.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

DRULOVIĆ RAZOČARAN: ‘Prošle godine od Kipra, sada od Moldavije!’

Objavljeno: 16.08.21 u 10:06

Veoma direktan bio je Ljubinko Drulović!

Crvena zvezda ispala je od Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Navijači, kao i čitava javnosti bili su razočarani nastupom srpskog kluba.

‘Crveno-beli su prošle godine eliminisani od Omonije sa Kipra, a ove od tima iz Moldavije. Uz poštovanje prema Šerifu, crveno-beli ne smeju da krnje ugled na taj način, videćemo kako će da prođu protiv Kluža. Rumunski tim me nije impresionirao protiv banjalučkog Borca na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.’ – rekao je Ljubinko Drulović i potom dodao.

‘Očekivao sam više od Čukaričkog, s obzirom na igru i pobedu u prvoj utakmici. Očigledno je da su Brđani bili impresionirani ambijentom, loše su ušli u utakmicu, psihološki su brzo pali, kad su se vratili bilo je kasno da nešto promene. Velika je razlika u kvalitetu između LASK-a i Vojvodine. Nije dobro za naš fudbal da naša dva tima prime 11 golova.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter