0
Fudbal

Dusan Djordjevic Super liga Srbije, superliga, Partizan - Cukaricki Belgrade, Serbia, 5.12.2020. Decembar 5. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ĐORĐEVIĆ VIŠE NIJE TRENER ČUKARIČKOG: Saša Ilić jedan od kandidata da preuzme tim sa Banovog brda!

Objavljeno: 16.08.21 u 14:08

Neočekivana odluka

Čukarički i Dušan Đorđević su sporazumno raskinuli ugovor. Posle poraza od Kolubare u Lazarevcu (1:3), potom u Stokholmu od Hamarbija (1:5) i remija protiv niškog Radničkog (0:0), u ponedeljak je sada već bivši šef struke Đorđević podneo ostavku.

– U razgovoru sa rukovodstvom kluba rešio sam da podnesem ostavku, ne bi li se ekipa prodrmala. Nema velikih neuspeha iza nas, osim dva vezana poraza od Kolubare i Hamarbija. Posebno je ta utakmica u Švedskoj bila žestoka za nas i naše navike. Opet, ne sme da se dozvoli da ekipa uđe u letargiju, u eventualnu seriju negativnih rezultata, zbog toga sam se odlučio za ovaj potez – kazao je Dušan Đorđević, koji je u Čukaričkom proveo dve godine, od toga 11 meseci kao šef struke.

Za vreme boravka na Banovom brdu, Đorđević je beležio velike uspehe sa ekipom Čukaričkog. Osvojeno je treće mesto u Super ligi Srbije, po prvi put klub je igrao u trećem kolu jednog od evropskih kupova, osvojen je najveći broj bodova u jednoj sezoni, postignut najveći broj golova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

– Prelepe dve godine sam proveo u Čukaričkom, od toga skoro godinu kao glavni trener. Taj period je obeležen baš lepim rezultatima. Od prvog dana rada imao sam fenomenalan odnos sa ekipom, sjajnu saradnju sa igračima, sve je bilo na vrhunskom nivou. Na kraju je to oplemenjeno izlaskom u Evropu, ali ostaje žal za utakmicom u Stokholmu. Kad se osvrnem, nemam za čim da žalim, nemam čega da se stidim. Ponosan sam na sve što smo uspeli da uradimo u klubu koji ima ogromne ambicije. Naravno, veliku zahvalnost dugujem rukovodstvu kluba, koje mi je ukazalo šansu i poverenje, svestan sam da bi svaki trener u Srbiji voleo da bude u Čukaričkom. Hvala im što su mi dali šansu u momentu kad sam bio relativno nepoznat široj fudbalskoj javnosti.

Za kraj, Đorđević je kazao:

– Klubu i igračima želim da ponove sve uspehe, da ostvare sve svoje ciljeve – poručio je Đorđević.

Nezvanično saznajemo da je legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić jedan od kandidata za novog trenera tima sa Banovog brda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter