0
Fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Aleksandar Kolarov Beograd, 14.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBA IZ GRČKE: Kolarov oblači crveno-beli dres?!

Objavljeno: 16.08.21 u 12:20

Kolarov bi ipak mogao da promeni sredinu ovog leta.

Mesecima je trajala saga oko potencijalnog transfera Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu. Bivši kapiten reprezentacije Srbije je čak postigao načelan dogovor sa čelnicima srpskog šampiona.

Ipak, nakon povrede leđa odlučio je da se zahvali pozivu sa “Marakne” I potpiše ugovor na još jednu godinu sa Interom, ali postoji mogućnost da ipak promeni sredinu ovog leta.

Grčka štampa piše da je Olimpijakos kontaktirao Kolarova, i da iskusni levi bek načelno nema ništa protiv selidbe u atinsku luku. Posle odlaska Cimikasa u LiverepulOlimpijakos ima velike probleme na poziciji levog beka. Pokušaj sa Holebasom nije ispunio očekivanja. Na prethodnih nekoliko mečeva šansu je dobio Moldavac Oleg Reabiuk, stasao u akademiji Porta.

Međutim, eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno poraz od Ludogoreca posle penala serije, upalila je alarm među članovima stručnog štaba rukovodstrva Olimpijakosa. Problem oko dovođenja Srbina, koji bi bio spas za Grke, pravi samo činjenica da je za Kolarova zainteresovano nekoliko klubova

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter