0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDINO VELIKO POJAČANJE U BEOGRADU: Čitava porodica je oduševila navijače! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.21 u 21:08

Sada ga očekuju pripreme.

Veliko pojačanje Crvene zvezde Eron Vajt, danas je stigao u Beograd. Bivši košarkaš Panatinaikosa je sa regionalnim šampionom potpisao dvogodišnji ugovor, a po dolasku u glavni grad Srbije, on i njegova porodica su oduševili navijače.

Jedva čekam da uđem u halu i zaigram ispred naših navijača. “Delije”, vidimo se, rekao je Vajt nosivši majicu Crvene zvezde. Takođe, njegova deca su dobila majice u istim bojama i nema sumnje da ćemo ih često viđati na domaćim utakmicama.

Vaj je još jedan od igrača koji su ove godine prošli ispod radara mnogih klubova, što je Dejan Radonjić uvek znao da iskoristi. U Panatinaikosu je prosečno beležio 7.3 poena i 4 skoka na mečevima Evrolige.

FOTO: KK Crvena zvezda

Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd, da upoznam sve u klubu i svoje saigrače. Uzbuđen sam jer nas očekuje zabavna sezona, jedva čekam da vidim navijače. ahvalan sam za sve poruke podrške koje ste mi poslali, to je stvarno nešto izuzetno. Nadam se odličnoj sezoni, da će svi biti zdravi i da ćemo započeti sezonu za nekoliko nedelja, rekao je Vajt pre dve nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter