0
Evropske lige

Marko Nikolic Partizan - Vozdovac Super Liga Srbije 13.5.1017. MAJ 13. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VAŽAN BOD ZA LOKOMOTIVU: Tim Marka Nikolića remizirao sa šampionom Rusije!

Objavljeno: 15.08.21 u 23:44

Moraju biti zadovoljni.

Fudbaleri Lokomotive su u četvrtom kolu ruskog prvenstva remizirali sa Zenitom 1:1. Ekipa koju sa klupe predvodi Marko Nikolić, pogodak za izjednačenje postigla je u 88. minutu.

Iako je Zenit od 50. minuta imao igrača manje, bili su bolji rival na terenu i malo je falilo da dođu do sva 3 boda. Drugi žuti karton Dalera Kuzjajeva, dosta je odmogao njegovom timu, koji je do vođstva stigao tek u 85. minutu. Nakon jedne polukontre, golman Giljerme je napravio prekršaj, pa je sudija pokazao da će ruski šampion imati jedanaesterac.

Precizan je bio Aleks Sutormin, pet minuta pred kraj utakmice. Kada su svi mislili da će se ovako završiti, došlo je do iznenađenja. Jerohin je napravio faul unutar šesnaesterca, što je iskoristio Smolov za izjednačenje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter