0
Fudbal

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Newcastle United's Jetro Willems celebrates scoring a goal during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

SJAJAN MEČ NA „SENT DŽEJMS PARKU“: Vest Hem preokretom do pobede!

Objavljeno: 15.08.21 u 17:23

Fudbaleri Vest Hema slavili su na gostovanju protiv Njukasla rezultatom 4:2 (1:2)

Najbolju utakmicu prvog kola Premijer lige priredili su igrači Njukasla I Vest Hema. Ekipa Dejvida Mojesa uspela je da preokrene rezultat I savlada tim Stiva Brusa koji je pružio odličan otpor u prvih 60. minuta meča.

Njukasl je poveo već u petom minutu kada je Kalum Vilson iskoristio asistenciju Alana Sant Maksimana I savladao golmana Fabijanskog. Ipak, nije dugo trajala prednost “Svraka” te je u 18. minutu Aron Kresvel doneo izjednačenje. Do kraja poluvremena uspeo je Njukasl da ponovo dođe do prednosti, a ovoga puta strelac je bio Džejkob Marfi.

Drugo poluvreme je Vest Hem otvorio znatno bolje, napadali su “Čekićari” a Majkl Antonio se nije proslavio jer je promašio par izglednih prilika, ali je uspeo da se iskupi asistencijom za Seada Benramu koji je doneo drugo izjednačenje na meču.

Samo nekoliko minuta kasnije Vest Hem je dobio priliku da povede jer je Fornals fauliran u šesnaestercu, ali je Antonio ponovo bio neprecizan. Ipak, nakon odbrane njegovog udarca lopta se odbija do Tomaša Součeka, a Čeh uspeva da donese prednost timu iz Londona. Konačan rezultat postavio je Antonio koji je uspeo da se upiše u listu strelaca I donese miran kraj meča za svoju ekipu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter