0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Players of Barcelona react during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

PIKE JE PRISTAO DA SMANJI SVOJU PLATU ZBOG HOLANĐANINA: Odmah mu se odužio asistencijom! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.21 u 22:14

Nova era je počela.

Fudbaleri Barselone započeli su novu sezonu u LA ligi bez Lionela Mesija, sigurno jednog od najboljih igrača koje je klub ikada imao. Argentinac je zbog pravila španskog prvenstva morao da napusti klub u kome je igrao čitavu karijeru, pa je pojačao već moćni PSŽ.

Ipak, svi u Barseloni su svesni da se mora ići dalje, pa su bez Mesija krenuli odlično. Oni su u prvom kolu savladali Real Sosijedad sa 4:2, a prvi pogodak Đerara Pikea, privukao je pažnju mnogih svetskih medija.

Naime, pre samo nekoliko dana Pike je odlučio da smanji svoju platu, kako bi holandski fudbaler Memfis Depaj mogao da bude registrovan za Barselonu. Depaj mu se nakon 19. minuta na terenu odužio asistencijom za vođstvo. Golove su još postizali Brajtvajt (2) i Roberto, dok su se na drugoj strani u listu strelaca upisali Lobete i Ojarzabal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter