FOTO: FK Partizan
in

PARTIZAN UGOSTIO OLIMPIJKE: „Svetske, a naše“! (FOTO)

Partizan poklonio dresove Tijani Bogdanović i Milici Mandić.

U periodu od 10. do 17. avgusta 2021.godine, u Vrnjačkoj Banji održava se 14. tradicionalni Galebov letnji tekvodno kamp koji u hotelu Zepter okuplja kadete, juniore, seniore (rođeni 2009. godine i ranije), kao i pionire (rođeni 2010. godine i kasnije).Pored 300 učesnika iz 24 zemlje, najviše pažnje svakako privlače naše olimpijke, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje učestvuju i u samoj organizacije kampa, uz selektora i trenera Dragana Jovića-Galeta.

FOTO: FK Partizan

Naše tekvodoistkinje su 27. jula na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojile odličja, i to Milica Mandić zlatnu, a Tijana Bogdanović bronzanu medalju. Na Milicu i Tijanu, kao naše reprezentativke je ponosna čitava nacija, ali i FK Partizan, čije boje drže u srcu.

FOTO: FK Partizan

U ime FK Partizan, Biljana Obradović, portparolka i Gorana Pandurović, savetnica na pravnim poslovima, uručile su im, tokom posete Vrnjačkoj Banji, crno-bele dresove sa njihovim imenima.
Čelnici opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i Ivan Radović, poklonili su Milici, Tijani i Draganu satove kao prigodne poklone, u znak dugogodišnjeg prijateljstva sa Tekvodno savezom Srbije, koji svake godine pripreme organizuje u Vrnjačkoj Banji.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

„LAVOVI“ NE MOGU BEZ DEPAJA: Makar se teše što je LIl prošao još gore!

U STILU ROBENA: Potencijalni favorit za gol sezone! (VIDEO)