0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK JE PONOVO U CRNOJ GORI: Priprema se za US open, ali i ispunjava zahteve fanova! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.21 u 20:41

Cilj je svima jasan.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, u Crnoj Gori se priprema za predstojeći US open. Srbin će se od 30. avgusta boriti i za četvrti, a ujedno i poslednji Grend slem u sezoni.

Kao i u Tokiju na Olimpijskim igrama, gde god da se Novak pojavi, svu pažnju skrene na sebe. Tako su ga ovaj put po povratku sa treninga sačekali mnogobrojni fanovi, želeći autograme i slike, na šta je Đoković džentlmenski pristao. Iako je napolju bilo izrazito toplo, svetski broj jedan nije želeo da razočara bilo koga od svojih navijača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | ♡ (@novakdjokovickingoftennis)

Nakon nastupa na OI, sa kojih se nažalost vratio bez medalje, Novak je najavio da se nada igranju i u Parizu 2024. godine. Sigurno je da mu je sada u fokusu kompletiranje trofeja 4 Grend slema u sezoni, koje je u muškoj konkurenciji poslednji put uspeo da osvoji Rod Lejver davne 1969. godine. Poslednja teniserka koja je to ostvarila je Štefi Graf, koja je 1988. godine slavila na Australijan openu, Rolan Garosu, Vimbldonu i US openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter