1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

HIT IZVEŠTAJ SLOBODE IZ UŽICA: „Šta vrede dva dobra tima kada se pojavi čudni sudija sa još čudnijim suđenjem“!

Objavljeno: 15.08.21 u 13:38

Utakmicu Slobode i Mačve obeležio sudija Dobrivoje. 

Uvođenjem VAR sistema u Super ligu Srbije uspeo je donekle da ispravi nepravilnosti u suđenju, ali i dalje ostaje problem u nižim ligama. Sloboda iz Užica poražena je od Mačve iz Bogatića(1:2) u prvom kolu lige Zapad, a domaćini su kao glavnog krivca targetirali sudiju.

Tim iz Užica nije mnogo čekao već se odmah oglasio povodom suđenja Dobrivoja Šišmanovića iz Topole.

„Šta vredi ime velikog Radomira Antića, šta vredi vrlo lep ambijent, šta vredi oko 1.000 ljudi na tribinama, šta vrede dva dobra tima na terenu, kada se pojavi čovek čudnog imena, a još čudnijeg sudjenja Dobrivoje Šišmanović i upropasti sve“, počeli su užičani.

„Nedosuđeno igranje rukom kod prvog gola gostiju, izmišljen penal kod drugog gola gostiju, tolerisanje izležavanja, mahanje kartonima kao da je na pijaci… Sve u svemu videli smo na terenu zalutalog Dobrivoja„.

„Sloboda je povela golom Jankovića u 45. minutu uz vrlo dobro prvo poluvreme i igru i nekoliko propuštenih prilika Slobode. Gosti izjednačuju posle igranja rukom i greške Vučkovića, a dolaze do potpunog preokreta iz sramno dosuđenog penala“.

Mačvi čestitike na pobedi, a našim igračima na želji i vrlo dobroj igri, ali se nije moglo protiv zalutalog Dobrivoja. Idemo dalje. Napred Sloboda„, na kraju čestitke pobedniku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter