0
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

FEDERER ZAVRŠAVA KARIJERU: Ponovo operacija za Rodžera!

Objavljeno: 15.08.21 u 21:55

Ovo bi mogao da bude kraj!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena i apsolutna legenda ‘belog sporta’ – Rodžer Federer mogao bi da završi karijeru. On ponovo mora na operaciju, a imajući u vidu broj godina, tako nešto bi bilo sasvim logično i očekivano.

‘Sa doktorima sam obavio brojne provere kolena. Dodatno sam se povredio tokom sezone na travi i ovo nije način na koji mogu da nastavim. Rekli su mi da je operacija neophodna. Odlučio sam se za taj korak. Biće mi teško u narednom periodu, ali istovremeno znam da je ovo prava stvar. Želim da ponovo budem zdrav. Operacija predstavlja tračak nade da mogu da se vratim nazad na Tur i u željenu formu.’ – objavio je Rodžer Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter