3
Domaći fudbal

Ezequiel Ibanez Luis Crvena Zvezda - Ludogorets, fudbal 02.8.1016. August 2. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDA POJAČAVA POZICIJU BEKA: Ibanjez jedna od opcija!

Objavljeno: 14.08.21 u 13:57

Problem na poziciji levog beka mora da se reši. 

Crvena zvezda je svesna da je u deficitu sa levim bekovima, trenutno tu poziciju igra samo Milan Rodić, dok mu je alternativa Marko Gobeljić kojem to nije „prirodna“ pozicija.

Naime, crveno-beli su zainteresovani za dovođenje mladog Dimitrija Kamenovića. Doskorašnji podmladak Čukaričkog ovog leta pojačao je Lacio. Ima priliku da se bori za mesto u timu, ali pitanje je koliko će minuta dobiti.

Pored Kamenovića u igri je i nekadašnji igrač Crvene zvezde Luis Ibanjez. Vremešni Argentinac je „čistokrvni“ levi bek trenutno nastupa za Grafičar.

0
0

3 Komentara

  1. Očekivan potez, u skladu sa politikom kluba,dovesti što više iskusnih igrača,po mogućstvu 30+,dobro ih platiti i nema zime,a možda ni jeseni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdi treba da se tim sto vise angazuje i vezba, da bi biliu formi, i da mogu da pobedjuju, ako im to ne pomogne mozda je jedina varjanta da koriste prirodne suplemente to jest medicinske gljive i to nemacki cordiceps i reishi kapsule. Da bi imali vise kondicije, snage i energije koja je sada itekako potrebna da izdrze tokom cele utaknice dok igraju, a naravno i pobeda ce da dodje jer su ove gljive jako lekovite i korisne kao prirodni stimulans.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter