0
Fudbal

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021 Partizan v Rubin Igor Vujacic (L) Svetozar Markovic (C) Djordje Despotovic (R) Antalija, 21.01.2021. foto: Starsportphoto ©

UVREDIO JE MAJKU JEDNOG NAVIJAČA: Srpski fudbaler burno reagovao na prozivke, ovo su posledice!

Objavljeno: 14.08.21 u 11:24

Izvinjenje neće biti jeftino.

Jedan od najboljih igrača Rubina iz Kazanja Đorđe Despotović, nedavno je izjavio da bi, da nije završio u Kazahstanu, sada igrao za Real Madrid. Ta njegova izjava, pokrenula je lavine komentara na društvenim mrežama, neki navijači su ga prozivali, a Despotović je odlučio da im odgovori.

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021
Partizan v Rubin
Djordje Despotovic (C)
Antalija, 21.01.2021.
foto: Starsportphoto ©

Gde je najbolji napadač ruske Premijer lige (RPL), koji je rekao da bi, da nije otišao u Kazahstan, danas igrao za Barselonu ili Real? Gde si, Despotoviću, napisao je jedan navijač, na šta mu je Srbin oštro odgovorio:

Sa tvojom mamom…

Odmah nakon toga, ruski klub je na svoj zvaničnom profilu objavio izvinjenje u Despotovićevo ime. Takođe, Rubin je pozvao navijače da na sledeći meč dođu zajedno sa svojim majkama, te da će srpski fudbaler platiti sve ulaznice.

Despotović je, kao i svi i mi, bio jako iznerviran i nije uspeo da suzbije emocije, pa poziva vas i vaše majke na utakmicu protiv Krila! O trošku Despota, pisalo je u saopštenju kluba iz Kazanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter