0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Harry Maguire (C) of Manchester United celebrate with the fans after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„PETARDA“ NA OLD TRAFORDU: Pogba i Bruno predvode Junajted! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.21 u 15:51

Mančester junajted savladao Lids 5:1 u prvom kolu Premijer lige.

Očekivanja su se ispunila, prošli put kada su se sastala ova dva tima palo je osam golova, ovoga puta šest. Posle uvertire koju su pružili navijači pred meč, domaćini su se nadovezali fenomenalnom igrom.

Mančester je počeo meč sasvim suportno od onoga što su priredili pre godinu dana protiv Kristal Palasa. Prvo je gol postigao Bruno u 30. minutu igre, a na samom početku drugog poluvremena Ajling donosi izjednačenje. Kao da je upravo taj gol probudio inat u igračima Junajteda, te su u roku od dve minute postigli dva gola. Tu se nisu zaustavili, Pogba je nastavio da deli neverovatne lopte, a Bruno i ostali da tresu mrežu Lidsa.

Džejdon Sančo je takođe bio na terenu. Bruno i Pogba su definitivno obeležili utakmicu. Portugalac je postigao het-trik, dok je Francuz zabeležio čak četiri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter