0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - MAY 20: Head coach Pablo Laso (R) and President of Real Madrid Florentino Perez (L) celebrate victory after the final match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul Dogus at Stark Arena on May 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PEREZ ŽELI DA PROMENI LIGU: Klub se oglasio!

Objavljeno: 14.08.21 u 12:11

Neke stvari su ipak nemoguće.

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je imao pustu želju da osnuje novu ligu u kojoj će se takmičiti samo najbogatiji klubovi Evrope. Sada Mudno Deportivo javlja da Perez želi da istupi iz La Lige i pridruži se nekoj drugoj ligi.

List iz Katalonije, takođe blizak Barseloni, je plasirao informaciju posle sukoba koji su imali Perez i predsednik La Lige Havijer Tebas. Nedugo posle ove vesti koja se brzo proširila po Evropi oglasio se i kraljevski klub. Real Madrid je izdao kratko i jesano saopštenje u kome je demantovao ovu priču.

Klub iz prestonice večeras počinje novu sezonu španske lige protiv Deportivo Alavesa, koji je igrom slučaja upravo iz Katalonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter