0
Domaći fudbal

Predrag Rogan Superliga Srbije, super liga, Partizan - Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAZARCI GOSTUJU U ZMAJEVOM GNEZDU: Voždovac se nada novom trijumfu pred domaćom publikom!

Objavljeno: 14.08.21 u 18:42

Posle dva vezana gostovanja, Voždovac ponovo igra kod kuće.

Zmajevi u okviru petog kola Superlige Srbije dočekuju ekipu Novog Pazara u nedelju od 19 časova na svom stadionu.

Gosti su na tri utakmice u dosadašnjem toku prvenstva osvojili samo jedan bod zahvaljujući nerešenom rezultatu (2:2) protiv Proletera, dok su Novosađani ujedno bili i jedini plen Zmajeva u prethodna četiri kola. Beogradski tim odigrao je ukupno četiri utakmice, od kojih tri na strani protiv ekipa koje su nastupale u evropskim kvalifikacijama.

Šef struke Voždovca, Predrag Rogan, istakao je da veoma ceni protivnika i trenera Milanovića, ali veruje u mogućnosti svog tima i prednost domaćeg terena.

– Novi Pazar je u velikoj meri promenio ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Takođe, doveli su jednog od iskusnijih trenera, kolegu Milanovića, koji je napravio solidno dobar tim. Mi igramo kod kuće, na svom stadionu, što znači da se mi pitamo i ulazimo u ovu utakmicu sa ambicijom da pobedimo i osvojimo tri boda, jasan je Rogan.

Meč imeđu Voždovca i Novog Pazara na programu je u nedelju od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter