0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zaradu garantuju Englezi!

Objavljeno: 14.08.21 u 11:00

Premijer ligo dođi da te zagrlimo. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.00 Chelsea – Crystal Palace

Najsigurniji tip u prvom kolu pa nama. Iako se ne zna još kako će Patrik Vijera postaviti stvari u Palasu – teško da mogu da se odupru šampionu Evrope koji se još dodatno pojačao. Kec bez primljenog gola Čelsija.

Predlog: 1&0-3 (1,54)

16.00 Leicester – Wolves

I jedni i drugi su izrešetani povredama ali Lester je i takav pobedio Mančester siti u Komjuniti Šildu što nije zanemarivo. Naš tip ide na domaćin uz malo golova.

Predlog: 1 (1,75)

16.00 Everton – Southampton

Još jednu pobedu domaćina tipujemo! Sautempton je prodao Ingsa i deluje da odlazi i Vestergard, uprava baš ne pokazuje nikakve ambicije. Teško će Hasenhutl ove sezone napraviti tim konkurentan za sredinu tabele. Rafa Benitez debituje na Gudisonu i očekujemo 3 boda.

Predlog: 1 (1,99)

18.30 Norwich – Liverpool

Norič je stara mušterija Liverpula i na njihovim utakmicama redovno bude mnogo golova, sećate li se šta im je Luis Suarez radio?? To “mnogo golova” znači najčešće ubedljiva pobeda Crvenih i ne očekujemo da sada bude drugačije.

Predlog: 2&3+ (1,82)

KUPNA KVOTA 11,66 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 6248677

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter