1
Domaći fudbal

Fudbal, Finale Kupa Srbije season 2011-2012.Borac (Cacak) Vs. Crvena Zvezda.Goalkeeper Nikola Milojevic and Dusko Tosic.Krusevac, 16.05.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski klub koji je pre devet godina igrao finale Kupa, sada skuplja po 200 dinara za organizaciju utakmice!

Objavljeno: 14.08.21 u 17:59

Još jedna tužna priča srpskog fudbala…

Fudbalski klub Borac iz Čačka u svojoj istoriji imao je slavne, superligaške dane, ali u ovom momentu, popularne ‘zebre’ daleko su od tog statusa, a mnogo bliže totalnom ambisu. Iako se klub takmiči u trećem rangu fudbala, odnosno Srpska liga Zapad.

Klub je odlučio da se zbog teške situaije navijačima obrati putem društvenih mreža i pozove ih da kupe karte, kako bi došli do srestavana neophodnih za organizaciju utakmice i plaćanje sudija.

– Zbog svima poznate situacije iz prošle sezone, kada je savez odlučio da našem Borcu oduzme pola budžeta, klub je došao u dosta nezgodnu situaciju pred start nove sezone… Troškovi sudija za utakmicu protiv Slove iz Požege su 60.000 dinara. Klub trenutno nije u situaciji da isplati taj iznos. Zato se nadamo da iza leđa imamo naše verne navijače… Potrebno je da se proda minimalno 300 karata za utakmicu protiv Sloge da bi ta utakmica uopšte mogla da se odigra. U slučaju da se ne skupi novac, utakmica se neće odigrati jer neće biti sudija i rezultat će biti 3:0 za goste, navode Čačani.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Борац 1926 Чачак (@borac_cacak)

Podsetimo, Borac je bio na pragu ostanka u Prvoj ligi Srbije prošle sezone, ali mu je zbog navodnog nameštanja odueto četiri boda i kažnjen je sa četiri miliona dinara.

Inače, meč je zakazan za subotu od 17 sati i 30 minuta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter