0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MREŽE NE MIRUJU KADA VLAHOVIĆ IGRA: Dva pogotka sjajnog napadača i ubedljiva pobeda Fiorentine!

Objavljeno: 14.08.21 u 00:03

Prva prepreka je preskočena!

Fiorentina je na stadionu ‘Artemio Franki’ ugostila Kozencu, u okviru prvog kola Kupa Italije. Standardni učesnik Serije A je ostvario ubedljivu pobedu. ‘Ljubičasti‘ su slavili rezultatom 4:0.

Najbolji akter na meču, bio je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. Nekadašnji napadač Partizana je nastavio tamo gde je stao prethodne sezone. Mladi golgeter je postigao dva pogotka na današnjem meču.

Dušan se u strelce upisao već u 4. minutu utakmice. U ulozi asistenta našao se Nikolas Gonzales.

Argentinac je nakon asistentcije na startu meča, postigao i gol u 37. minutu. Gosti nisu uspeli da pruže otpor Fiorentini. Koliko su domaći dominirali, govori podatak da fudbaleri Kozence nisu uspeli da upute udarac ka golu Fiorentine za više od 90 minuta igre.

Fenomenalno prvo poluvreme krunisao je drugim pogotkom Vlahovića! Srbin je zatresao protivničku mrežu u 4. minutu sudijske nadoknade.

Konačan rezultat postavljen je u 51. minutu, kada je Lorenco Vineti postigao pogodak. Vineti je iskoristio asistenciju Kaljehona.

Trener Italiano je ‘promešao karte’ u nastavku i napravio je čak pet izmena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter