0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

‘KRV, ZNOJ i SUZE ZA PARTIZAN’: Lidej je tek stigao u Beograd, a već je poslao poruku zbog koje će ga navijači obožavati!

Objavljeno: 14.08.21 u 16:22

Stranci polako dolaze i priključuju se na pripremama Partizana.

Do pondeljka bi svi trebalo da budu u Beogradu, kada će Željko Obradović zvanično krenuti sa radom pred novu sezonu, a nkon Rodiona Kukruksa, u prestonicu je stigao i Zek Lidej.

Krilni centar je odmah poručio da jedva čeka da započne sa treninzima i da sarađuje sa Obradovićem.

– Tek sam stigao sa aviona, dobra je energija i dobra atmosfera. Sjajno je biti ovde’, započeo je Lidej izjavu za klupsku televiziju i nastavio: ‘Sjajno je, imamo sjajan tim, dobru grupu igrača, uzbuđen sam jer jedva čekam da radim i da se borim za tim’.


(VIDEO:YouTube/BC Partizan TV)

On je upitan, koliko poznaje istoriju kluba.

– Mnogo je istorije, velikih igrača, trenera, ljudi koji su došli iz ovog kluba. Osvojili su mnogo titula i nadam se da ću i ja dodati još neku. Daću krv, znoj i suze, radiću sve što treba da pobedimo, dodao je Lidej.

Ponovo će igrati sa Kevinom Panterom, kao i prošle sezone u Armaniju.

– Kevin Panter je moj drug, mnogo smo postigli prošle godine i nadam se da ćemo postići mnogo i ove. Visoki su nam ciljevi ovde i uzbuđen sam, zaključio je krilni centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter