0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLEADA NA SEVERU SRBIJE: TSC ostao bez celog plena u 96. minutu meča!

Objavljeno: 14.08.21 u 19:18

Gosti su realizovali kazneni udarac u samom finišu!

Ako se ‘po jutru dan poznaje’, očekuje nas veoma zanimljv nastavak 5. kola Superlige Srbije. Prvi susret ove runde, završen je rezultatom 4:4. TSC je u Senti ugostio ekipu Radničkog iz Kragujevca i domaćin je prvi put ove sezone ostao bez celog plena.

Izabranici Mladena Krstajića su zabeležili prvi remi, nakon četiri uzastopna trijumfa od starta takmičenja. Radnički je do sada ostvario učinak od dve pobede, dva poraza i jednog remija.

Ekipa iz Bačke Topole je do prednosti stigla več u 14. minutu meča. Mrežu golmana Raićevića, zatresao je nekadašnji fudbaler Inđije, Mihajlo Banjac. U momentima kada je publika očekivala nastavak sjajne serije domaćih, izabranici Vladimira Radenkovića su stigli do izjednačenja.

Mladi Borisav Burmaz je uspeo da savlada iskusnog Nenada Filipovića u 22. minutu utakmice. Bivši igrač Crvene zvezde je obradovao gostujuće navijače.

Od samog starta utakmice, bilo je jasno da mreže neće mirovati. Obe ekipe su imale veliku želju da ponovo zatresu mrežu rivala, a TSC je to prvi uspeo. Fenomenalni Đuro Zec je u 26. minutu postigao peti pogodak u ovosezonskoj Superligi.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata. Sudija Trifković je za 45 minuta igre pokazao dve javne opomene. U redovima domaćih, Mihajlo Banjac je dobio žuti karton, a na isti način sa druge strane, kažnjen je Vladimir Ćirović.

Žutim kartonima na obe strane, ‘otvoreno’ je i drugo poluvreme.

Mihajlo Banjac se po drugi put upisao u listu strelaca. Sjajni golgeter je mrežu golmana Raičevića zatresao u 57. minutu.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije je napravio trostruku izmenu u 63. minutu. Iz igre su izašli Čalušić, Dakovac i Banjac, a na teren u Senti su istrčali Antonić, Stojković i Stoiljković.

Igrao se 72. minut, kada je Marko Mirić vratio nadu gostima. Bivši fudbaler Crvene zvezde igra odlično od starta sezone u elitnom rangu.

Samo tri minuta kasnije, Stefan Filipović je Radničkom doneo izjednačenje. Uzbuđenjima na stadionu u Senti nije bilo kraja.

Brazilac Leandro je u 88. minutu uspeo da postigne prvi pogodak u dresu TSC. Usledila je erupcija oduševljenja na tribinama i klupi domaće ekipe.

Ipak, slavlje domaćih nije dugo trajalo! Sudija Trifković je pokazao na belu tačku u samom finišu utakmice. Marko Mirić je namestio loptu i na rutinski način postigao drugi pogodak na današnjem meču u 96. minutu.

TSC u narednom kolu dolazi u prestonicu Srbije, gde će na stadionu ‘Rajko Mitić’ odmeriti snage sa aktuelnim šampionom naše države. Radnički će 21. avgusta ugostiti ekipu Čukaričkog na stadionu ‘Čika Dača’ u Kragujevcu.

Rezultati:

Subota:

TSC – Radnički 1923 4:4 (2:1)

(Banjac 14, 57, Zec 26, Leandro 88. Burmaz 22, Mirić 72, 96, Filipović 75)

Raspored:

Napredak – Mladost – u toku

Nedelja:

18:30 Čukarički – Radnički Niš

19:00 Voždovac – Novi Pazar

Ponedeljak:

16:55 Proleter – Kolubara

19:00 Spartak – Vojvodina 

Utakmice Radnik – Crvena zvezda i Partizan – Metalac su otkazane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter