1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EVO ŠTA KAŽE TRANSFERMARKT: Pogledajte koliko vrede Kluž i Santa Klara u odnosu na naše klubove!

Objavljeno: 14.08.21 u 11:48

Ni malo naivni protivnici.

Poznati su svi parovi poslednjeg kola kvalifikacija za evropska takmičenja ove godine. Crvena zvezda će se za učešće u Ligi Evrope boriti sa rumunskim Klužom, dok će Partizan za plasman u Ligu konferencija morati da savlada Santa Klaru.

Što se tiče crveno-belih, oni su pobedom nad Kairatom obezbedili Ligu konferencija, ali je sigurno da svi u klubu žele u kvalitetnije takmičenje. Nakon iznenadnog poraza od Šerifa, izabranici Dejana Stankovića će prvi duel sa Klužom odigrati 17. avgusta.

Sheriff Serif – Crvena Zvezda UEFA Champions League qualifications Tiraspol Moldavija, Moldavia Moldova 10.8.2021. foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

Popularni sajt koji prati vrednost svih igrača na marketu Transfermarkt, navodi da rumunski šampion vredi 30.4 miliona evra. Iako je to gotovo duplo manje od Zvezde (58.9 miliona evra), crveno beli će morati da budu oprezni.

Sa druge strane, na megdan Parizanu će Santa Klara, koja je u prethodnom kolu bila bolja od Olimpije predvođene Savom Miloševićem. Sigurno će crno-beli u meč, koji se igra 19. avgusta, ući izuzetno motivisani nakon neverovatne utakmice i pobede protiv Sočija.

Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U odnosu na ruski tim, koji prema Transfermarkt-u vredi 29 miliona, ekipa iz Portugalije se ceni oko 20 miliona evra. Njihovu igru nosi nekoliko Brazilaca, prošle godine su bili 5. u portugalskoj ligi, pa sa pravom možemo očekivati zanimljiv duel.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter