0
Evrokupovi

FOTO Screenshot

DINAMOV ALBANAC KOME SU MOLDAVCI ZABRANILI ULAZ U ZEMLJU SE SRUŠIO: Velika vrućina ga oborila na travu!

Objavljeno: 14.08.21 u 12:21

Srećom nije ništa ozbiljno.

Fudbaleri Dinama iz Zagreba su u okviru 5. kola domaćeg šampionata savladali Goricu minimalnim rezultatom. Najbolji hrvatski klub sada očekuje duel protiv Šerifa za plasman u Ligu šampiona, a pred tu utakmicu, Dinamo se susreće sa ozbiljnim problemom.

Naime, Lirim Kastrati, neće igrati na meču u Moldaviji, jer ta država ne priznaje tzv. Kosovo za koje nastupa ovaj fudbaler. Upravo se Kastrati na pomenutom susretu sa Goricom, srušio na terenu zbog velikog napora i vrućine.

Hrvatski mediji naveli su da je on osetio veliku slabost, a čim se to desilo, dotori i osoblje su mu pomogli da stane na noge i izađe sa terena. Iako će Dinamo u Moldaviji biti znatno oslabljen neigranjem Kastratija i dalje je izraziri favorit. Podsećamo, da je Crvena zvezda savladala Šerif, gledali bi pravi regionalni derbi, ali će taj meč morati da sačeka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter