0
Evrokupovi

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Angel Di Maria (2nd L) of Paris Saint-Germain competes during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

DI MARIJA UPOZORAVA: ‘Čuvajte Ronalda i Aguera, žele da se ubiju!’

Objavljeno: 14.08.21 u 08:35

Brutalna poruka Di Marije!

Argentinski internacionalac Anhel Di Marija, upozorio je čitavu fudbalsku javnost na ‘nestabilnost’ pojedinih fudbalera.

‘Kristijano verovatno želi da se ubije što nije tu sa nama. Kvalitet i broj vrhunskih igrača koje PSŽ sada ima je nešto jedinstveno. To se ne dešava često u klubovima i veliki igrači uvek žele da budu sa najboljima. Kristijano bi sigurno želeo da bude ovde, ali došao je Mesi. Igram sa Leom. Imam odličan odnos sa njim na terenu i van njega.’ – rekao je Anhel i potom dodao.

(190919) — MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) — Angel Di Maria of Paris Saint-Germain celebrates his goal during their Group A match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

‘Kun želi da se ubije, šta može da uradi? Najgori od svega ovoga je što se ponovo povredio i biće odsutan nekoliko nedelja. Tužno, jer je stavljao veliko opterećenje na koleno, pokušavajući da se oporavi i da bude na dobrom nivou čim se vrati. Ponavljanje povrede je dosadno i nadam se da će se oporaviti što je pre moguće kako bi pokazao ko je on zaista.’ – zaključio je iskusni argentinac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter