0
Evropske lige

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel speaks during press conference prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 10. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

ČELSI IGRA SJAJNO POD KOMANDOM TOMASA TUHELA: ‘Izgledalo je mnogo lakše, nego što je zaista bilo’

Objavljeno: 14.08.21 u 19:54

Novi ubedljiv trijumf!

Aktuelni šampion Evrope je ugostio Kristal Palas, u okviru 1. kola Premijer lige Engleske. Meč u Londonu je završen rezultatom 3:0, a u listu strelaca su se upisali Alonso, Pulišić i Čaloba.

Nakon utakmice i ubedljivog trijumfa, oglasio se šef stručnog štaba Čelsija, Tomas Tuhel.

-Nikada nije savršeno. Uvek možeš da pronađeš nešto što je moglo da bude bolje. Ali, kako smo imali utakmicu u sredu i dalek put, i pošto je veoma vruće danas mislim da smo neke igrače gurnuli preko granice u smislu minutaže i fizičke spremnosti. Bila je prilično dobra utakmica od početka do kraja. Sasvim smo zasluženo pobedili i čestitam momcima na tome. Dobro su se izborili sa umorom- istakao je Nemac u izjavi za BBC.

Tuhel je istakao da veruje u mlade igrače.

-Izgledalo je možda lakše nego što je zaista bilo. Bilo je igrača koje je 120 minuta u sredu već gurnulo preko granice, ali i danas su bili na visini zadatka. Postavljamo standarde što je više moguće. Mislim da smo danas odigrali kao tim. Nećemo nikada prestati da dajemo šansu mladim igračima. Čaloba može da igra uz Risa Džejmsa i Mejsona Maunta. Tako treba da bude. To je ono što volimo, što svi vole u fudbalu – mešavina poznatih igrača koji su došli sa raznih strana i mladih igrača koji su ponikli u klubu – poručio je nekadašnji trener Pari Sen Žermena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter