1
Evropske lige

Filip Stevanovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 11.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA DEBITOVAO U HOLANDIJI: Stevanović solidan na otvaranju prvenstva!

Objavljeno: 14.08.21 u 13:24

Dobio je svoju šansu.

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Mančester Sitija Filip Stevanović, zaigrao je u prvom meču na pozajmici u Holandiji. Engleski gigant je odlučio da ga prosledi na kaljenje u Herenven, gde su inostranu karijeru započeli još neki Srbi (Sulejmani, Đuričić, Mijailović).

Holandska Eredivizija startovala je juče, kada je Stevanovićev tim slavio protiv Go Ahed Iglsa sa 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Tibor Halilović u 7. minutu, dok je srpski fudbaler šansu dobio u drugom poluvremenu. Stevanović je u igru ušao u 67. minutu umesto Van Der Heide. Herenven će narednu utakmicu igrati 21. avgusta protiv Valvijka.

Ja sam Filip Stevanović, dolazim iz Srbije iz Partizana. I biću ovde na pozajmici dve godine. Igram napadača, levo krilo. Ne volim da pričam o sebi, ali volim da postižem golove, volim driblinge, rekao je mladi fudbaler na predstavljanju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter