0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

BARSA PRESEKLA: Evo šta će biti sa ‘desetkom’ nakon što je Mesi otišao iz kluba

Objavljeno: 14.08.21 u 16:40

Lionel Mesi je napustio Barselonu i prešao u Pari Sen Žermena, a na ‘Nou Kampu’ je ostao žal zbog odlaska kapitena i najboljeg igrača, a ostala je i njegova ‘desetka’.

Dugo se govorilo o tome ko bi mogao da nasledi taj broj i ponese ispod prezimena u novoj sezoni, ali, kako sada stvari stoje, niko neće imati tu čast.

Naime, uprava je odlučila da taj broj za narednu sezonu ostane upražnjen, što je, u svakom slučaju lep gest, ali je teško da će umiriti revoltirane navijače.

Podsetimo, Mesi je iz kluba otišao kao slobodan igrač, iako je postojala obostrana želja da ostane, nisu se stekli uslovi, zbog finansijskog fer-pleja. On je zato napustio klub u kom je ponikao i sa PSŽ-om potpisao ugovor vredan 40 miliona evra po sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter