0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JULY 03: Milos Teodosic (L) of Serbia speaks to Filip Petrusev (R) during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament semi final match between Serbia and Puerto Rico at Aleksandar Nikolic Hall on July 03, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

AMERIKANCI ODUŠEVLJENI SRBINOM: ‘Ne možemo biti zadovoljniji’

Objavljeno: 14.08.21 u 20:16

U Filadelfiji ozbiljno računaju na mladog centra!

Brajan Adams je  asistent zadužen za razvoj igrača u redovima Siksersa. Amerikanac tvrdi da su u klubu veoma zadovoljni radom, zalaganjem i partijama koje pruže Filip Petrušev u letnjoj ligi.

-Uvek smo na njega gledali kao na dobrog napadača, a to je pomalo i stereotip za evropske visoke igrače. A onda ga vidimo kako blokira dosta šuteva, pokazao je da je sjajan zaštitnik obruča. Ne možemo biti zadovoljniji – poručio je Adams.

Srpski reprezentativac je odlučan u nameri da se nametne i dokaže svoj kvalitet u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti. Centar je pre dolaska u Srbiju, gde je nastupao za Mega Basket, studirao na Gonzaga univerzitetu.

-Želim da pokažem da mogu da igram odbranu, posebno u NBA. Naravno da ću u početku biti igrač uloge. A kada dobijem te limitirane minute, želim da dajem 100 odsto i u napadu i u odbrani – istakao je nekadašnji košarkaš Mega Basketa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter