1
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

VELIKO IZNENAĐENJE NA STARTU PREMIJER LIGE: Debitant ‘srušio’ Arsenal! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.21 u 23:43

 Novajlije pokazale kvalitet!

Ekipa Brentforda je na samom startu Premijer lige savladala Arsenal! Utakmica na ‘Brentford komjuniti’ stadionu je završena rezultatom 2:0 i domaći su pokazali da nisu zalutali u najviši rang takmičenja.

Izabranici Mikela Artete su još jednom razočarali navijače slavnog kluba iz Londona. Gosti su uputili daleko veći broj udaraca na gol rivala i Arsenal je kontrolisao posed lopte celim tokom utakmice. Ipak, fudbaleri Brentforda su bili znatno konkretniji i na sjajan način su iskoristili ukazane prilike.

Domaći su do prednosti stigli u 22. minutu meča, kada je napadač Serhi Kanjos zatresao mrežu koju čuva Bernd Leno. Nekadašnji fudbaler Liverpula je uputio odličan udarac na gol gostujućeg tima.

Arsenal je odmah preuzeo incijativu, ali do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata na semaforu.

Na tribinama stadiona u Londonu, bilo je skoro 15 hiljada navijača. Vatrene pristalice Brentforda su u nastavku posmatrale gotovo identičan scenario iz prvog dela igre.

Igrao se 73. minut kada je došlo do ‘erupcije’ oduševljenja u glavnom gradu Engleske. Debitant u Premijer ligi je duplirao prednost protiv Arsenala! ‘Tobdžije’ nisu imale rešenje za Kristijana Norgora!

Mreža domaće ekipe je ostala netaknuta do samog kraja utakmice!

Brentford u dobrom raspoloženju i nakon istorijske pobede nastavlja takmičenje. Novajlije će naredne sezone odmeriti snage sa Kristal Palasom. Izabranike Mikela Artete očekuje znatno teži zadatak. Arsenal 22. avgusta dočekuje aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Čelsija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter