0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

VELIKI PROBLEMI ZA ČUVENOG STRUČNJAKA: Benitez ne računa na Rodrigeza i još četvoricu!

Objavljeno: 13.08.21 u 21:43

Poznat je razlog odsustva!

Večeras je počela nova sezona Premijer lige Engleske! Prvi duel između Brentforda i Arsenala je u toku, a ljubitelji fudbala će u subotu moći da gledaju čak sedam duela.

Ekipa Evertona će na svom stadionu ugostiti Sautempton. Domaći tim se nalazi u velikom problemu! Čuveni Rafa Benitez ne može da računa na čak pet fudbalera. U pitanju je COVID-19 virus, a među zaraženima se nalazi i Džejms Rodrigez. 

Benitez je na konferenciji za novinare otkrio samo ime reprezentativca Kolumbije, a nije želeo da imenuje ostatak zaraženih u ekipi.

-Imamo nekoliko igrača koji su u izolaciji i moraćemo da se nosimo sa time. Moramo da budemo pažljivi, neki igrači moraju da ostanu kod kuće. Džejms je jedan od njih. Ostale neću imenovati jer mislim da je tako bolje – istakao je iskusni stručnjak na konferenciji za medije, dan pred utakmicu prvog kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter