0
Domaći fudbal

Nenad Lukic Superliga Srbije Super Liga TSC - Crvena Zvezda 3.3.2021. Mart 3. 2021. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

TSC NE ŽELI DA PREKINE POBEDNIČKI NIZ: Ekipa iz Bačke Topole dočekuje Radnički – ‘Protivnik je pokazao da može da iznenadi’

Objavljeno: 13.08.21 u 15:23

Biće uzbudljivo sutra.

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu 14. avgusta, u 16.55h časova, na domaćem terenu dočekuju ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca u 5. kolu Superlige uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će, uz podršku svojih navijača, upisati još jednu pobedu.

Pomoćni trener Krsto Jokić je naglasio da ekipa TSC-a posle četiri uzastopne pobede na startu prvenstva ima ulogu favorita, ali da to može da predstavlja i otežavajuću okolnost s obzirom na
to da igraju protiv dobrog protivnika.

– Sutra nam dolazi nam kvalitetna ekipa koja na početku  prvenstva pokazala da zna da igra protiv favorita i da može da napravi dobar rezultat&quot – rekao je Jokić i dodao da su u TSC-u svesni da ih očekuje težak zadatak.

– Svako ko je gledao utakmice Radničkog mogao je da vidi da oni nisu bili slabija ekipa, već da je u dva poraza presudio nedostatak koncentracije u bitnim momentima. Ipak, mi se ne opuštamo, poštujemo protivnika, ali imamo i cilj i plan – istakao je Jokić.

Jokić je dodao da je ekipa TSC u dobroj formi i da namerava da nastavi kao i do sada.

– Pružićemo maksimum i potrudićemo se da odigramo na našem nivou, pa ukoliko to ostvarimo ni rezultat neće izostati.

Kapiten Saša Tomanović, koji je danas produžio ugovor sa TSC-om do 2023. godine, tim povodom je izjavio da je veoma zadovoljan i srećan zato što ostaje u klubu u kome je od prvog dana i u kome je i on kao igrač napredovao.

FOTO: FK TSC

– Lep je osećaj i radujem se što ću i naredne dve godine ostati deo ove sjajne ekipe – rekao je Tomanović.

O utakmici protiv Radničkog 1923, Tomanović je kazao da je to jaka ekipa, što se videlo i na prethodnim utakmicama.

Moramo sa velikim respektom da uđemo u ovu utakmicu. Protivnik  je pokazao da može da iznenadi ekipe u Superligi. Mi smo spremni i nadam se da ćemo uspeti da nastavimo seriju pobeda, jer je kvalitet na našoj strani – rekao je Tomanović.

Napadač Stefan Vukić je naglasio da veruje u saigrače i kvalitet ekipe i da veruje da će TSC i iz ovog meča izaći kao pobednik, ako bude igrao dobro kao na prethodnim utakmicama.

– Ekipa Radničkog 1923 se vratila u elitni rang takmičenja i do sada je pokazala da ima kvalitet i da zaslužuju poštovanje. Imaju dobre individualce, tako da mi moramo koncentrisano da uđemo u meč. Pružićemo maksimum i potrudićemo se da odigramo na našem nivou, pa ukoliko to ostvarimo ni rezultat neće izostati – rekao je Vukić.

Utakmica TSC – Radnički 1923  igraće se u subotu 14 avgusta od 16.55h, na stadionu u Senti. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena 1. TSC se trenutno nalazi na drugom mestu tabele sa 12 bodova iz sve četiri  pobede. Radnički 1923 je trenutno sedmi na tabeli sa šest osvojenih bodova sa dve pobede i dva poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter