0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ UZBUĐEN NAKON POBEDE: Vidite kakva je atmosfera, biće teško sa Santa Klarom! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.21 u 00:04

Utakmica o kojoj će se mnogo pričati.

Fudbaleri Partizana su savladali Soči i tako prošli u 4. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Nakon 120 minuta, rezulat je bio 2:2, pa su izabranici Aleksandra Stanojevića prolaz u narednu fazu obezbedili preko penala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Tako je verovali smo sve vreme. Čestitam momcima bili su izuztenog karaktera. Imali smo mnogo problema pre ove utakmice. Hvala navijačima vidite kakva je atmosfera, mislim da je ovo nešto fascinantno, počeo je Stanojević i dodao:

Mi pokazujemo karakter svaku utakmicu uz naše navijače sve je moguce. Idemo, sledeća utakmica je u nedelju, spremamo se.

Partizan će naredni meč odigrati protiv Metalca u okviru Superlige Srbije, a nakon toga ih očekuje susret sa Santa Klarom. Portugalski tim je savladao Olimpiju koju sa klupe predvodi Savo Milošević, a Stanojević ističe da će to biti težak meč.

Sigurno teška utakmica, mnogo Brazilaca, ali dobro polako, imamo prvo Metalac. Ima vremena, zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter