2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play-Off Season 2018-2019 Partizan v Napredak (Krusevac) head coach Savo Milosevic and head coach Milorad Kosanovic (R) Beograd, 05.05.2018 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRIVEDEN ČUVENI SRPSKI TRENER: Poznati fudbalski stručnjak pobesneo, pa napao inspektora – razlog je zaista neverovatan!

Objavljeno: 13.08.21 u 13:19

Završio je u pritvoru nakon napada na službeno lice.

Poznati srpski trener Milorad Kosanović, završio je u pritvoru nakon što je ovog četvrtka napao jedno službeno lice, a razlog napada je to što se poznati stručnjak nepropisno parkirao.

Policija je osumnjičenom odredila pritvor u trajanju od 24 sata, nakon čega će biti priveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saznaje novosadski portal 021.rs.

Cela situacija se odigrala u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8, kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko vozila koja su se tu nalazila i koja su bila nepropisno parkirana na zelenoj površini. Među tim vozilima nalazio se i džip srpskog trenera, koji je zatim verbalno napao službenika.

– Kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera – piše na portalu 021.rs.

Kosanović je, inače, poznat kao neko ko uvek kaže ono što misli. U karijeri je vodio brojne klubove i najveći deo karijere proveo je u domaćem šampionatu. Ipak, najveće uspehe je postigao u Kini, gde je tri puta osvajao tamošnji šampionat, dva puta je trijumfovao u Superkupu Kine i jednom u kineskom FA Kupu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter