5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Rad v Partizan Milos Vazura (L) and Ivica Iliev Beograd, 09.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘OVAKO SE PRAVI ŠAMPIONSKA EKIPA’: Iliev srećan kao nikada u životu, Vazuri je žao samo zbog jedne stvari!

Objavljeno: 13.08.21 u 12:58

U Humskoj su presrećni.

Partizan je uspeo da preživi pravu dramu, i da nakon penala ‘izbaci’ ruski Soči u trci ka grupnoj fazi Lige konfrencija. Činjenica je da je ekipa iz Humske sinoć bila bolji rival na terenu, iako je dva puta morala da juri zaostatak.

Sledeća, i poslednja prepreka za crno-bele ka novoformiranom takmičenju je Santa Klara. Pokušaće ‘parni valjak’ svim silama da se se plasira u Ligu konferencija, i obezbedi lep novac. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, prezadovoljan je partijom Stanojevićevih izabranika.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 12: Milos Jojic (C) of Partizan celebrates after scoring a goal with Slobodan Urosevic (R) and Ricardo Gomes (L) during the UEFA Champions League Third Qualifying Round Leg Two match between FK Partizan and PFC Sochi at Partizan Stadium on August 12, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Zasluženo smo prošli dalje. Odigrali smo spektakularan meč. Soči je dao dva gola iz zde šanse. Rusi su u produžetku ilmali dve prilike, ali mi smo promašivali mnogo više, igrali smo fantastičan fudbal. Ne znam koga da izdvojim. Idemo dalje, ovako se pravi šampionska ekipa – rekao je Iliev za ‘Sportski Žurnal’.

Naredni protivnik takođe nije za potcenjivanje, iako se u javnosti stvara drugačija slika.

Upravo tako, izuzetno težak protivnik. Ruska i portugalska liga su šesta i sedma u Evropi po kvalitetu, a Santa Klara je bila peta u tamošnjem prvenstvu i igrala uvek tesno sa najboljim klubovima u takmičenju. Zato očekujem zanimljiv dvomeč, sigurno drugačiji nego minuli sa Sočijem, ali verujem u kvalitet ekipa Partizana, u povratak u formu nekih igrača koji su bili na terenu protiv Rusa, kao i momaka koji će se vratiti posle povreda da pomognu da se domognemo grupne faze – zaključio je Ivica Iliev.

Igor Vujacic (C) and goalkeeper Soslan Dzhanaev (R)
Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija)
Novi Sad, 12.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

I tehnički direktor Miloš Vazura bio je zadovoljan načinom na koji je Partizan izbacio vrlo jak tim.

Ceo meč smo bili bolji, nažalost nismo mogli da rešimo meč u 90 minuta. Apsolutno smo zaslužili da prođemo dalje, ovo je najteži protivnik kog smo mogli da izvučemo. Soči nije za ovaj nivo takmičenja. Jako smo srećni, ali imamo još jednu utakmicu koju moramo da pobedimo da bismo ušli u grupnu fazu – kazao je on.

0
0

5 Komentara

  1. Cime li se ovi drogiraju kada su im igraci bili fantasticni. Srecno prosli i to u trecem takmicenju po redu. Ma ne trebaju vam pojacanja,galaktikosi ste vi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebamo jednog krilnog i jednog centralnog napadaca ,kao i jednog centarhalfa. Ne daj boze da nam se Rikardo povredi, a vidimo kako je tesko bez maltene decaka jovica…. Ne razumem zasto Klub ne vrati Vlalukina on je bolji od Miljka i Zivkovica! Istina , jeste neiskusniji, ali je daleko talentovaniji od njih! Ika umesto da trijufalno deli odusevljenje po medijima, neka uradi nesto pod hitno! I sta je sa onim malim Knezevicem iz Macve? Ocekivao sam da ga dovedemo, ali imam osecaj da ce nas opet pojesti samozadovoljstvo. Ne umisljajte gospodo u Klubu da ste nedodirljivi, morate uloziti dodatne napore i novce u popunu rostera, da eliminisete ocigledne rupe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter