4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ON JE JEDAN OD SIMBOLA SJAJNIH REZULTATA KLUBA’: Na veliku radost Delija – Pavkov produžio ugovor sa crveno-belima!

Objavljeno: 13.08.21 u 14:33

Još tri godine će biti na ‘Marakani’.

Visoki napadač Milan Pavkov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom i nosiće crveno-beli dres do 2024.godine. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da je Pavkov tip igrača od neprocenjive važnosti.

FOTO: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov je jedan od simbola sjajnih rezultata kluba u proteklih nekoliko godina i verujem da će naši navijači biti zadovoljni njegovim ostankom. Postizao je neke veoma važne golove i mislim da će i u narednom periodu nastaviti sa tom praksom. Mali je broj igrača koji su davali golove na tako važnim utakmicama protiv tako velikih protivnika. Jako je teško naći kvalitetnog špica i golgetera, tako da produžetak saradnje sa Milanom Pavkovim predstavlja zalog za budućnost Crvene zvezde u sledeće tri godine – rekao je Mrkela.

Sjajni golgeter Milan Pavkov naglasio je da je zadovoljan produžetkom ugovora, kao i da je spreman za buduća iskušenja.

FOTO: FK Crvena zvezda

Srećan sam što drugi put produžavamo saradnju. Drago mi je što ću nastaviti da boravim na „Marakani“ i u narednom periodu. Idemo u nove pobede, spreman sam za sve izazove koji nas čekaju. Imamo utakmicu u utorak, gde ćemo učiniti sve da se kvalifikujemo za grupu Lige Evrope. Očekujem da ćemo i u narednim godinama biti u Evropi jer Zvezda to zaslužuje, a ja moram da nastavim da radim, jer se ne živi od stare slave. Opravdaću poverenje svih u klubu – podvukao je Pavkov.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj izgleda kao da ne može da dobaci dalje od Marakane, i da podje gde ko zna koliko bi ostao, ovog ni Kairat verovatno neće a kamoli Šerif. Katanac na Marakanu a Deki i Terza da ugase svetlo kad zadnji izadju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemam nista protiv Pavkova, ali zar nije bio plan da ode u inostranstvo. Od zime dolazi i Ohi, koji bi trebalo da bude glavni napadac. Pavkov je opet potpuno van ritma, treba vremana da udje u formu. Krstovica treba prodati, decko ulaze sebe 150% ali jednostavno osim zalaganja, sve ostalo je mrsavo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter