0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JULY 03: Head coach of KK Partizan Zeljko Obradovic (L) shake hands with head coach of KK Crvena Zvezda Dejan Radonjic (R) of Serbia during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament semi final match between Serbia and Puerto Rico at Aleksandar Nikolic Hall on July 03, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KOŠARKAŠI ZVEZDE NA PRIPREMNOM TURNIRU U MINHENNU: Igraće protiv dva Evroligaša i jednog od glavnih konkurenata za osvajanje Evrokupa!

Objavljeno: 13.08.21 u 18:15

Odlična priprema za novu sezonu!

Košarkaši Crvene zvezde uskoro počinju sa pripremama za novu sezonu, a danas je stigla informacija da će 11. i 12. septembra učestvovati na pripremnom turniru u Minhenu.

Kosarka Euroleague season 2019/2020
Crvena Zvezda v Asvel Villeubanne
Euroleague KK Crvena Zvezda Stark Arena
Beograd, 15.11.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Turnir nosi naziv Magneta Sport Kup, a pored Zvezde na njemu će učestvovati i domaćin Bajern, Panatinaikos i Virtus iz Bolonje. Nema sumnje da će igranje sa ovakvim ekipama biti odlična uvertira za ono što crveno-bele očekuje u Evroligi.

Crvena zvezda polako završava sa sklapanjem tima, a do sada su u ekipu došli Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Stefan Lazarević, Eron Vajt, Nikola Kalinić i Nejt Volters.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter