2
Domaći fudbal

from left Bojan Ostojic Igor Vujacic Aleksandar Scekic Sasa Zdjelar Lazar Markovic goalkeeper Aleksandar Popovic Aleksandar Miljkovic Seydouba Soumah Sinisa Sanicanin Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JEDNOSTAVNO NEMA KO DA IGRA: ‘Istrošeni resursi’ u Humskoj, odlaže se utakmica sa Metalcem!

Objavljeno: 13.08.21 u 12:16

Zbog povreda igrača, crno-beli su primorani da odlože utakmicu u Superligi.

Partizan je sinoć ograo jako tešku utakmicu sa ruskim Sočijem, pre i posle meča povredilo se nekoliko fudbalera, pa je ekipa iz Humske prinuđena da odloži utakmicu najeletnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, saznaje Telegraf.

Utakmica sa Metalcem je bila na programu u nedelju od 20:30 časova na Partizanovom stadionu. ‘Parni valjak’ je uoči jučerašnjeg meča ostao bez jednog od najboljih fudbalera Danila Pantića, koga je zamenio Filip Holender, takođe rovit od povrede skočnog zgloba koju je zadobio dan pre utakmice sa Novim Pazarom.

Slobodan Urosevic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Šćekić se takođe nalazi u sličnoj situaciji, sjajni vezista se već neko vreme muči sa povredom primicača, dok je Nemanja Jović van stroja usled povrede kolena, od koje se još uvek oporavlja.

Bekovi Partizana, Ivan Obradović i Aleksandar Miljković do skoro su bili van stroja, tek su odradili dva treninga sa saigračima, a Stanojević je sinoć bio primoran da ih ‘gurne u vatru’ u produžetku sa ruskim timom.

0
0

2 Komentara

  1. Ako su trazili odlaganje zbog evro utakmice, to mogu da razumem, jer treba ekipa da se spremi, odmori itd. Ali je besmisleno kao razlog odlaganje sa Metalcem jer su igraci povredjeni?! Pa, Partizan ima 30 igraca, kakve veze ima da li je recimo 5 igraca povredjeno? Pa ova Santa Klara je putovala na utakmicu bez 9 igraca, prosle godine Steaua jedva skrpila tim protiv TSC-a, samo sto i masera nisu ubacili. Znaci da nema Evrope, ovo ne bi nikako moglo da bude obrazlozenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jednostavno, idite svi na Azore koliko sutra, malo odmorite i malo se spremite i tamo zgromite tu Svetu Klaru! Nema druge, tako treba, predalek je puMit da bi se igrali ugleda kluba. Treba ici na pobedu i tamo i kod kuce, a to mozemo samo dobro odmorni a ne iscedjeni kao krpe! Zelim mome Crno Belom timu SVU SRECU! I TRIJUMF!T

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter