2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NASTAVLJA BITKU ZA EVROPU: Deca na tribinama i protiv Kluža!

Objavljeno: 12.08.21 u 15:31

Rumunska ekipa u utorak stiže na ‘Marakanu’!

Saopštenje aktuelnog šampiona Srbije prenosimo u celosti.

-Crvena zvezda će se sastati sa Klužom iz Rumunije u okviru plej-of takmičenja za plasman u grupnu fazu Lige Evrope nas tadionu ‘Rajko Mitić’, a naš klub je ponovo omogućio svim mališanima da bodre svoju crveno-belu porodicu.

Naš trofejni klub poziva sve dečake i devojčice iz osnovnih škola, kao i škola sporta, da dođu na utakmicu protiv Kluža, zakazanu za 17. avgust u 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’. Prisustvo je dopušteno deci do 14 godina, a na svakih deset učenika je dozvoljen jedan punoletni pratilac. Naši najmlađi navijači će biti smešteni na južnoj tribini beogradske Marakane, a klub će snositi troškove prevoza svim školama koje nisu u mogućnosti da ga obezbede.

Prijave se vrše isključivo popunjavanjem i slanjem svih dokumenata koje možete naći na sledećim linkovima:

http://www.crvenazvezdafk.com/upload/CKEditor/kipar2020/attpdf.pdf i

http://www.crvenazvezdafk.com/upload/CKEditor/kipar2020/attxml.xlsx

Skenirana dokumentanase šalju na mejl adresu: marketing@crvenazvezdafk.com nakon čega ćete dobiti potvrdu o prijavi i elektronske karte za utakmicu.

Rok za evidenciju svih prijava je do ponedeljka, 16. avgusta do 12 časova.

Zvezda nastavlja svoj put u Ligi Evrope i ovom prilikom poziva svu decu da dođu na stadion u utorak, 17. avgusta, u 21 čas i ponovo bodre svoju crveno-belu porodicu.

Napred Zvezdo – navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da će Zvezda doživeti pravi fijasko od prodaje ulaznica, baš onakav kakav su oni priredili nama navijačima posle poraza od smešnog Šerifa. Ovaj poraz je utoliko bolniji jer dolazi od kluba sa imenom koje neodoljivo podseća na parodiju, na sportsku satiru. Navijači Pogrebnika će nam celog života spočitavati ovaj poraz protiv kluba sa komičnim imenom, zato molim četiri jahača apoklaipse koji vode C. Zvezdu, Terzića, Mrkelu, Mijajlovića i Stankovića, da nas oslobode svog prisustva u Zvezdi! Hoćemo promene! Hoćemo da gledamo našu decu! Nećemo više da gledamo spore, matore Afrikance sa oskudnim znanjem!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga da gledaju? Pa ovi ne zasluzuje da se bilo ko pojavi na stadionu.Molim da ne bude TV prenosa sa Marakane nema potrebe ionako ih niko nebi gledao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter