3
Fudbal

Zeljko Gavric Sheriff Serif - Crvena Zvezda UEFA Champions League qualifications Tiraspol Moldavija, Moldavia Moldova 10.8.2021. foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Gavrić u dresu novog kluba! (FOTO)

Objavljeno: 12.08.21 u 21:59

Željko Gavrić predstavljen u Ferencvarošu.

Dvadesetogodišnji reprezentativac mlade reprezentacije Srbije potpisao je za Ferencvaroš. Mađarski prvoligaš je zvanično predstavio novo pojačanje.

Gavrić je ponikao u Zvezdi, a 2018. godine je prešao u Grafičar gde je na 44 nastupa postigao 16 golova. Nakon epizode u Grafičaru, Vladan Milojević je vratio Gavrića u Crvenu zvezdu i priključen je prvom timu ekipe sa stadiona „Rajko Mitić„.

0
0

3 Komentara

  1. E,samo da vidite: Partizan mladog igraca ne prodaje ispod 5-8 mil. evra plus deset-20 posto od buduceg transfera. Vi ste bruke, raspad klub!

    0
    0
    Odgovori
  2. Propadanje je ocigledno duboko u jeku! Kako da daju momka koji je veoma talentovan decko za pissljivi milion? Pa trebalo je uzeti 5 M!/ Joj, joj, ja bede, pa otisli ste u pm,ocigledno! Nema aviona i kamiona Tersmanovic, stizu recidivi!

    0
    0
    Odgovori
  3. A, rekoste onomad, da Italijani nude 4 M i da odbijate prodati im ga!? Sada, evo, dobro je i jedno milionce, puna kapa! Pa. vi ste sramota srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter